Over Netwerk in de zorg

Succesvolle werving en selectie met hart voor de zorg en oog voor de mens, dat is waar we voor staan. Elke dag weer halen we er enorm veel voldoening uit om opdrachtgevers in de gezondheidszorg te matchen met gekwalificeerde zorgprofessionals die bij de instelling en collega’s passen. Zo maken we mensen blij met een werkplek om van te dromen en organisaties ontzorgen we, zodat zij zich kunnen richten op het verlenen van goede zorg aan patiënten.

Wij zijn Marit Oostendorp en Manouk van der Arend. Beiden hebben we vele jaren ervaring in werving en selectie en een flink netwerk. Zodat we een grote diversiteit aan vacatures kunnen bieden, voor ieder wat wils.

Sterk team

We zijn een heel sterk en goed op elkaar ingespeeld team, allebei communicatief, energiek en positief. Beiden denken we graag in mogelijkheden en we houden ervan om met veel focus en passie naar doelen toe te werken.

Omdat we al ruim twintig jaar bevriend zijn, hebben we aan een enkel woord al genoeg en met onze eigenschappen vullen we elkaar mooi aan. Het is geweldig dat we onze lang gekoesterde droom om samen te gaan ondernemen waarmaken met Netwerk in de zorg. Wij zijn iedere dag zo dankbaar dat wij dit leuke werk mogen doen. En dat ook nog eens met elkaar!

Maak kennis met
Team Netwerk in de zorg

Marit Oostendorp helpt zorgprofessionals aan hun droombaan:

“Wat mij goed past, is werk waarin actie zit. Ik houd ervan om mensen blij te maken, bijvoorbeeld met een baan die nóg beter bij diegene past. Zeker voor mensen die het lastig vinden om hun vertrouwde baan op te geven, vind ik het heel erg leuk wanneer die mensen – na een succesvolle bemiddeling door ons – zo blij zijn met hun nieuwe werkplek!

Ik werk graag aan projecten en vind het leuk om gedurende een periode ergens helemaal in op te gaan en het daarna succesvol af te ronden.

Daarnaast vind ik het samenwerken met mensen enorm boeiend. Iedereen is weer anders; er achter komen wát datgene is wat iemand drijft en hoe ze nog gelukkiger zouden kunnen worden in hun baan, vind ik interessant. Zodat ik iemand met mijn luisterend oor kan helpen aan werk dat helemaal past.”

Manouk van der Arend helpt zorginstellingen aan talent:

“Ik haal enorm veel voldoening uit het bij elkaar brengen van werkgever en werknemer, om zo ook bij te dragen aan kortere wachtlijsten en aan een goede kwaliteit van zorg.

Mijn kracht zit er in om de verbinding te leggen tussen mensen en ook om nieuwe deuren te openen voor zorgprofessionals. Ik zie waar iemands kracht ligt en speel hier graag op in met een mooie nieuwe werkplek voor een professional.

In mijn werk denk ik liefst in mogelijkheden en zorg ik graag voor helderheid. Wat zijn de wensen van de professional met betrekking tot salaris, opleidingsmogelijkheden en toekomstperspectieven bij een mogelijk nieuwe baan? Bij instellingen ga ik vooraf heel goed na wat hun wensen zijn voor het profiel van de nieuwe collega, om de match heel precies te kunnen maken bij de invulling van een vacature.”

Yvette Bastian-Olden helpt zorgprofessionals aan hun droombaan:

“​Het leukste aan mijn werkzaamheden bij Netwerk in de zorg is het persoonlijke contact met onze kandidaten. Het is zulk dankbaar werk om hen te begeleiden in het traject van niet meer op de juiste plek zitten, twijfelen over wel of niet verder gaan kijken naar uiteindelijk de voldoening van het koppelen aan een super mooie nieuwe uitdaging bij een van onze opdrachtgevers waar de kandidaat weer jaren vooruit kan. De uitdaging om in de huidige markt toch steeds weer nieuwe kandidaten te werven maakt dat het nooit saai wordt.

Twijfel jij ook of je op de juiste plek zit? Neem gerust contact met me op om eens te sparren over de mogelijkheden.”

De perfecte match, daar doen we het voor!

We zijn beiden moeder en weten hoe belangrijk het is om een gezonde balans te hebben tussen je werk en je privéleven. Omdat je wel heel veel tijd besteedt aan werken, kostbare tijd die je ook met je gezin zou kunnen doorbrengen, is het extra belangrijk dat je gelukkig bent met je baan en werkomgeving.

Voor instellingen is het van wezenlijk belang de juiste professional op te nemen in het team, zodat patiënten de zorg krijgen die ze verdienen. Wij denken ook hier graag over mee en dragen met ons netwerk en onze ervaring graag bij aan de perfecte match!