Ik zoek personeel

Vanuit onze jarenlange ervaring in werving en selectie voor de zorg helpen wij zorginstellingen aan passend professioneel personeel. Wij nemen je organisatie graag het vinden van nieuw talent uit handen, en hier lees je hoe we dat stapsgewijs doen.

1. Wat zijn jullie wensen?

Nadat we in een gesprek het profiel van de benodigde kandidaat bespreken, gaan we direct aan de slag met de zoektocht naar de juiste persoon(lijkheid) voor deze functie, passend bij de organisatie en bedrijfscultuur. Wij nemen uitvoerig de tijd om maatwerk te leveren, waarbij we persoonlijke en zakelijke wensen van beide partijen te inventariseren. In ons uitgebreide netwerk speuren we naar een passende kandidaat.

Zoek jij talent?

2. Kennismaken en proefdraaien

Als een mogelijke kandidaat gevonden is, stellen we die na screening aan je voor. De eerstvolgende stap is een dagje proefdraaien op locatie, zodat de professional en de collega’s kunnen ervaren of er een wederzijdse klik is.

4. Evalueren en beslissen

In een evaluatiegesprek met de mogelijke kandidaat kijken we samen of het inderdaad die ideale match is die wij voor ogen hadden. Tot nu toe is het no cure no pay; pas als het naar beider tevredenheid is en de kandidaat treedt in dienst, sturen wij een factuur.

5. Starten en vieren

Bij een succesvolle match mag wat ons betreft de vlag uit. Want wat een feest is het toch steeds weer als het met elkaar klopt, daar doen we dit werk voor!
Met een Netwerk in de zorg-taart vieren we de start van een (hopelijk langdurige) werkrelatie.

Op zoek naar de juiste professional? Neem gerust contact met ons op.

Netwerk in de zorg staat voor succesvolle werving en selectie met hart voor de zorg en oog voor de mens.
Wij werken graag samen met zorginstellingen die veel waarde hechten aan het menselijk kapitaal dat bij hun instelling werkt.

Hiervoor bemiddelen wij onder andere in de volgende functies:
GZ Psycholoog, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut, Psychiater, Leidinggevende, Specialist Ouderengeneeskunde, Basisarts, Psycholoog, Verpleegkundige, Overig.