Ik zoek werk

Het is onze droombaan om jou aan je ideale werkplek te helpen. Zodat jij kunt excelleren en elke dag met plezier naar je werk gaat. Als je vanuit je talenten iets kunt bijdragen geeft dat zoveel vervulling. Wij helpen je graag in het oriënteren op en vinden van nieuw werk, en hier lees je hoe we dat stapsgewijs doen.

1. Wat zou jij willen?

Jij zoekt een ideale vaste baan of een nieuwe zzp-opdracht, daarom nemen wij alle tijd om te inventariseren waar jij naar op zoek bent. We starten met een intakegesprek om zo jouw ideaalplaatje helder te krijgen. Wat is belangrijk voor jou op een werkplek? Waar ben jij goed in? Wat ambieer je en wat wil jij bijdragen? En hoe wil jij verder groeien in je loopbaan?

Als we een goed beeld hebben van je voorkeuren, ambities en talenten, gaan we in ons grote netwerk zoeken naar een passende werkplek waar jij kunt gaan excelleren.

Hier zie je ons aanbod van vacatures

Staat jouw droombaan er nog niet bij? Neem dan tóch contact op met Marit; zij creëert graag mogelijkheden voor jou!

2. Wij gaan ons uiterste best voor je doen in ons uitgebreide netwerk.

Graag zetten we vervolgens onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling en ons grote netwerk voor jou in, om die optimale werkplek voor je te vinden.

3. Past het echt? Een dagje proefdraaien.

Als we iets voor je hebben ga je eerst kennismaken met de nieuwe afdeling en is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen wanneer je dit prettig vindt, om zo te kunnen zien of deze nieuwe werkplek goed bij jouw wensen en behoeftes aansluit.

4. Evalueren en beslissen.

Nadat je een dag hebt geproefd op de werkplek die we voor je vonden, kun je nu beter inschatten of dit bij je past. In een evaluatiegesprek met jou en de mogelijke werkgever kijken we samen of het inderdaad die ideale match is die wij voor ogen hadden.

5. Starten en vieren.

Bij een succesvolle match mag wat ons betreft de vlag uit. Want wat een feest is het toch steeds weer als het met elkaar klopt, daar doen we dit werk voor!

Met een Netwerk in de zorg-taart vieren we de start van een (hopelijk langdurige) werkrelatie.

Netwerk in de zorg staat voor succesvolle werving en selectie met hart voor de zorg en oog voor de mens.

Wij werken graag samen met zorginstellingen die veel waarde hechten aan het menselijk kapitaal dat bij hun instelling werkt. Hiervoor bemiddelen wij onder andere in de volgende functies:
GZ Psycholoog, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut, Psychiater, Leidinggevende, Specialist Ouderengeneeskunde, Basisarts, Psycholoog, Verpleegkundige.